top of page
White_hair_BG.png
Kontakt

Herreklip

Moderne & Klassisk

Mænd er i dagens Danmark blevet mere bevidste omkring deres udseende, og her er især håret en vigtig faktor for stilen og det personlige udtryk. Derfor er herreklip også blevet mere populært, hvorfor vi hos frisør Jozeph i Roskilde tilbyder en professionel og kvalitetsbevidst herreklip.

Vi udfører alle former for herreklip, hvad enten du ønsker en traditionel klassisk frisure, en herreklipning, der er tilpasset lige præcis din personlige og unikke stil, eller en helt moderne frisure med de nyeste trends inden for herremoden.

Er du selv i tvivl om, hvilken type herreklipning der bedst matcher lige præcis dig, er vi naturligvis behjælpelige med gode råd og vejledning. Vi har stor forståelse for mænds hår og er altid opdaterede på de nyeste trends og klassiske looks til mænd.

green_hair_BG.png

Vi bruger de rette tekniker

Herreklip handler i høj grad om teknik, og med vores professionalisme og de rette teknikker, kan vi udføre enhver stil, du måtte ønske. Vi formår at skabe såvel struktur som bevægelseskontrol i håret, således du er garanteret en frisure i højeste kvalitet.

Vi tilbyder altid en skøn hårvask inden klipningen. Skal skægget eller øjenbrynene trimmes, klarer vi naturligvis også det.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 60 60 84 94 for at høre mere om vores forskellige ydelser, ligesom du også her på hjemmesiden kan foretage en online bookning til din næste herreklip.

iStock-640274128.jpg
bottom of page