top of page
White_hair_BG.png
Kontakt

Dameklip

Stil & Personlighed

Vi har stor erfaring inden for dameklip, og vores kunders rosende tilbagemeldinger minder os hver dag om, hvorfor vi elsker vores fag. I dag er en frisure ikke blot en frisure. Den er en stor del af din personlighed og er med til at skabe den du er og ønsker at fremstå som.


I vores dameklip stræber vi efter at skabe en helhed mellem de nyeste internationale trends og din unikke stil. Vi benytter de nyeste klippe- og farveteknikker, og vi har naturligvis styr på den basale viden og de nyeste trends inden for dameklip. Således kan vi sammen med dig som kunde skabe det bedste resultat, hvad enten du ønsker en blød volumen, skarpe kanter eller noget helt tredje.

pink_hair_BG.png

Vi giver os god tid

Det er vigtigt for os, at du går herfra med et smil på læben og et boost på selvtillidskontoen. Derfor sørger vi også altid for at afsætte rigtig god tid til vores dameklip både før, under og efter selve klipningen.

Inden vi går i gang, tager vi en snak med dig om, hvilke tanker du gør dig omkring din nye frisure, ligesom vi kommer med gode råd til, hvordan vi med vores viden og erfaring kan friske frisuren op, så den matcher dine ønsker – og så er der naturligvis altid tid til efterfølgende rettelser, så du bliver 100 procent tilfreds med resultatet.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 60 60 84 94 for at høre mere om vores forskellige ydelser, ligesom du også her på hjemmesiden kan foretage en online bookning til din næste dameklip.

iStock-1136599960_flipped Stor.png
bottom of page