Frisør Jozeph logo

Herreklip – moderne og klassisk stil

Mænd er i dagens Danmark blevet mere bevidste omkring deres udseende, og her er især håret en vigtig faktor for stilen og det personlige udtryk. Derfor er herreklip også blevet mere populært, hvorfor vi hos frisør Jozeph i Roskilde tilbyder en professionel og kvalitetsbevidst herreklip.

Alle typer herreklip efter dine ønsker

Vi udfører alle former for herreklip, hvad enten du ønsker en traditionel klassisk frisure, en klipning, der er tilpasset lige præcis din personlige og unikke stil, eller en helt moderne frisure med de nyeste trends inden for herremoden.

Er du selv i tvivl om, hvilken type herreklipning der bedst matcher lige præcis dig, er vi naturligvis behjælpelige med gode råd og vejledning. Vi har stor forståelse for mænds hår og er altid opdaterede på de nyeste trends og klassiske looks til mænd.

Vi bruger de rette teknikker

Herreklip handler i høj grad om teknik, og med vores professionalisme og de rette teknikker, kan vi udføre enhver stil, du måtte ønske. Vi formår at skabe såvel struktur som bevægelseskontrol i håret, således du er garanteret en frisure i højeste kvalitet.

Vi tilbyder altid en skøn hårvask inden klipningen og afslutter med at vaske håret fri for eventuelle hårrester, inden vi føntørrer og sætter det for dig. Skal skægget eller øjenbrynene også trimmes, klarer vi naturligvis også det.

Klip til 359

Vores herreklip til 359 kr. er meget populær blandt mændene. Her får du 45 minutters klip inkluderet vask og føn.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 60 60 84 94 for at høre mere om vores forskellige tilbud og klipninger, ligesom du også her på hjemmesiden kan foretage en online bookning til din næste herreklip.

Bestil tid online her

Alle typer herreklip tilbydes