Frisør Jozeph logo

Frisørsalon Jozeph har individet i centrum

Hår og frisure er meget individuelt. Det er en stor del af ens person og er derfor med til at skabe såvel stil som personlighed. Både hårfarven og selve frisuren skal matche teint, ansigtsform og den unikke personlighed.

I vores frisørsalon er vi derfor meget opsatte på at hjælpe og guide vores kunder bedst muligt, så de går herfra med den helt rigtige frisure.

Alle kunder behandles individuelt

Vi er en kreativ frisørduo, der først og fremmest sætter kvaliteten i højsædet. Hos Frisørsalon Jozeph er en klipning derfor ikke bare en klipning. Alle kunder bliver behandlet individuelt, og resultatet af klipningen er et udtryk for et samarbejde kunde og frisør imellem. Den frisure, vi skaber sammen, danner en helhed, hvor kundens personlighed og stil brænder igennem og kommer til udtryk bedst muligt.

Vi giver os god tid både før, under og efter klipningen, hvor vi til at starte med tager en grundig snak om dine ønsker og forventninger til din frisure og derefter kommer med gode ideer og input til, hvordan disse bedst muligt bliver indfriet.

I vores frisørsalon er du og dit hår derfor altid i trygge hænder.

Føl dig godt tilpas i vores frisørsalon

Frisørsalon Jozeph i Roskilde åbnede dørene op i november 2015. Vores lokaler danner rammen om en hyggelig og imødekommende salon, hvor du kan læne dig tilbage og nyde de nyeste faciliteter og lækre produkter, der alt sammen er med til, at du kan føle dig tryg og godt tilpas.

Du kan læse mere om vores frisørsalon her på hjemmesiden, ligesom du naturligvis også er mere end velkommen til at kigge ind forbi salonen eller ringe til os på telefon 60 60 84 94, hvis du ønsker yderligere information eller ønsker et bestille tid til en klipning.

Du kan også foretage en online bookning til vores salon her.


Bestil tid online her