Frisør Jozeph logo

Børneklip til drenge

Hos Frisør Jozeph byder vi også de mindste velkommen i salonen. Vi tilbyder en børneklip til børn i alderen 3-12 år, hvor vi sørger for, at klipningen bliver en leg.

Vi er vant til børn

Vi er klar over, at mange forældre kan krumme tæer blot ved tanken om at tage barnet med til en frisør. Ofte vil barnet ikke sidde stille, eller det er måske bange for frisøren med den store saks og kan stikke i et hyl, før klipningen er begyndt.

Hos Frisør Jozeph er vi selv forældre og vant til børn med krudt i bagen og deres mange forskellige reaktioner, hvorfor du roligt kan overlade børneklipningen til os.

God tid til børneklip

Med vores børneklip sørger vi for, at alle børn får en god oplevelse, når håret skal klippes. Vi gør klipningen til en leg og får de små til at føle sig trygge og godt tilpasse – også selvom det kræver lidt ekstra tid. Vi sørger altid for at sætte god tid af både før og under klipningen af dit barn. Således vi kan sikre en sikker klipning og et flot resultat.

Ved en børneklip kan vi eksempelvis tilbyde børnene at sidde med en tablet, når der skal klippes, ligesom vi naturligvis også gennem vores barnlige sind kan gøre klipningen med saks og kam til en sjov leg.

Ønsker du at vide mere om vores børneklip, kan du kontakte os på telefon
60 60 84 94 eller kigge forbi vores salon i hjertet af Roskilde. Vi glæder os til at tage imod dig og dit barn.

Bestil tid online her

Alle typer børneklip tilbydes